DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

Dilimizin zenginlikleri  projesi kapsamında okulumuz bahçesinde düzenlediğimiz Yerli malı haftası etkinliğine Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Şeniz DOĞAN,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimizden Sayın Şamil TEMİZ ve Okul Yaptırma Ve Yaşatma Derneği üyeleride katıldı.25-12-202325-12-202325-12-2023Dilimizin zenginlikleri kapsamında velilerimizin kendi hazırladıkları şiir,şarkı,tekerleme vb. çalışmalardan oluşan bir program düzenlendi.Özgün kostümler hazırlandı.Tüm katılımcılara ve değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.
25-12-202325-12-2023